De leukste autorit voor jong & oud

Met vragen over de route, leuke spelletjes met gebruik van je telefoon, coronaproof alles vanuit de auto

Je staat op het punt om het leukste auto avontuur van Meppel en de Wolden te rijden. De Wild West Rit is een coronaproof puzzelrit waarbij je met je eigen gezin in de auto een route aflegt door de Drenthe. De puzzelrit is voor jong en oud. Onderweg ga je leuke spelletjes doen vanuit de auto maar ontdek je ook de hoogtepunten van Meppel en de Wolden. De Wild West Rit is een reis door Drenthe waarbij je een mooi beeld krijgt van de omgeving. Je kunt er de hele dag over doen, mocht je onderweg wat willen bezichtigen en willen picknicken dan is dat mogelijk. Neem wel alle regels in acht die gelden m.b.t. Covid-19. Let op: de kinderen moeten onderweg ook heel goed opletten omdat ze een extra opdracht krijgen. Er zijn ook leuke prijzen te winnen!

Na betaling krijg je een bevestigingsmail met een aanmeldlink voor de route. Let op dat je op de dag wanneer de rit plaats vindt je de code pas activeert. De codes zijn beperkt houdbaar. Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen dan kan het zijn dat hij in de ongewenste mail is terecht gekomen.

Vertrekpunt: Er zijn 2 vertrekpunten waar je uit kunt kiezen.
• Villa Kalkoven, Steenwijkerstraatweg 98 in Meppel
• Vakantiepark Westerbergen, Oshaarseweg 24 in Echten

Ergens in de route krijgen de ‘kleine cowboys en cowgirls’ een lekkere verrassing. Dit wordt aangegeven op de telefoon. Ook hier weer rekening houden met de regels die op dat moment gelden m.b.t. Covid-19.

Er is een lunchbox to go en een kinderbox to go verkrijgbaar bij “Villa Kalkoven” en “Vakantiepark Westerbergen”. Deze kun je min. 24 uur van te voren bestellen via de website wildwestrit.nl of opautoavontuur.nl.

Bekijk op de website van de deelnemende bedrijven welke activiteiten er nog meer zijn. Let op dat u nu wel vaak moet reserveren. Tip: neem contant geld mee voor koffie, ijsjes of voor de fruitstalletjes onderweg.

Kijk ook eens bij ritdoordezee.nl of opautoavontuur.nl

Volg ‘op auto avontuur’ op Facebook of Instagram #wildwestrit

Heel veel succes en plezier met het rijden van de Wild West Rit

Schrijf je hier in